Loading...

  • 02:37
    UAE
  • 11:37
    NL

  • UAE

  • NL

EVENTS

Dag van de Ondernemer : Succes En Faalfactoren Van Nederlandse Ondernemers In Het Buitenland / In de VAE Masterclass

16 November, 2020 12:00 PM-01:00 PM

Op 16 november nodigen we onze Nederlandse Ondernemers uit deze dag met ons te vieren dit doen we doormiddel van een Masterclass over Succes en faalfactoren van Nederlandse ondernemers in het buitenland / in de VAE. Ben je member van de Netherlands Business Council dan hebben we na afloop nog een leuk cadeau voor je als dank dat je member bent.

Moderator: Anthony Dols, Director of Events, Netherlands Business Council UAE

Agenda: 
12.00pm Dubai tijd – 9.00 NL tijd: Nelleke de Heer, Coordinator Flexpool

Een nieuwe NBC-service die een flexibel personeelsbestand van Nederlandse talenten in de VAE verbindt met de NBC-leden. Deze service past perfect in onze ambitie om Nederlandse bedrijven en professionals in de VAE met elkaar te verbinden om expertise en kennis uit te wisselen om ondernemers te ondersteunen bij het zakendoen in de VAE en bredere GCC-regio.

12.10pm Dubai tijd – 9.10 NL tijd: Masterclass door Esther Janssen en Cindy van de Kreke

Met de meest voorkomende succes- en faalfactoren aan de hand van diverse, in Dubai herkenbare, praktijkvoorbeelden en dagen u uit om uw zakelijke aanpak te revalueren.

Datum: Maandag 16 november 2020
Time: 12:00 – 13:00 Dubai tijd, 9.00 – 10.00 NL tijd

Login je account en meld je aan voor deze masterclass online. De go-to-meeting link wordt een dag voor het event naar je toegestuurd.

Location: